Vaatheelkunde

Dokter Valerie Waelbers en Dokter Jeroen Dhaenens zijn beiden geaccrediteerd. Hospitalisaties en operaties vinden plaats in het AZ Monica, campus Deurne.

Contactgegevens: 03/376.86.70 of info@vaatheelkunde-zuidrand.be

Meer informatie op de website van vaatheelkunde zuidrand.


Dokter Waelbers studeerde af in 2011 als arts aan de KULeuven en specialiseerde zich tot algemeen chirurg in 2017. Ondertussen deed ze ervaring op in het ziekenhuis Oost-Limburg te Genk, het Jessa Ziekenhuis te Hasselt, het Imelda Ziekenhuis te Bonheiden en het UZ Leuven. Zij behaalde haar getuigschrift van bijzondere bekwaamheid in de vaatheelkunde in 2019, na een tweejarig fellowship in het UZ Leuven onder leiding van Prof. Dr. Fourneau. In mei 2019 slaagde ze voor het Europese examen vaatchirurgie en is ze sindsdien Fellow of the European Board of Vascular Surgery (FEBVS). Sinds 1 september 2019 werkt zij als vaatchirurg in het AZ Monica ziekenhuis te Deurne, waar ze zich toelegt op de klassieke open vaatheelkunde, endovasculaire behandelingen en flebologie.

Dokter Dhaenens behaalde het diploma van geneeskunde aan de K.U.Leuven in 2011. Aansluitend volgde de opleiding tot algemeen chirurg waarbij ervaring werd opgedaan in het Imeldaziekenhuis te Bonheiden (2011-2013), AZ Sint Blasius Dendermonde (2013-2015) en UZ Leuven, Gasthuisberg (2015-2017). Na de erkenning tot algemeen chirurg in 2017 ging hij voor bijkomende opleiding vaatheelkunde een jaar naar het AZ Sint-Blasius Dendermonde en jaar naar het OLV-ziekenhuis te Aalst, waarna in 2019 het Certificaat bijzondere bekwaamheid in de vaatheelkunde volgde. Sinds September 2019 werkt Dr. Dhaenens als vaatchirurg in het AZ Monica te Deurne.
Hij hanteert de klassieke en minimaal invasieve technieken bij arteriƫle en veneuze pathologie met een bijzondere interesse voor de endovasculaire technieken.


Vaatheelkunde

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x