Veelgestelde vragen

De eerste afspraak

Wat breng je mee?

  • Voorschrift van de arts
  • Kleefbriefje van uw ziekenfonds
  • Comfortabele kledij
  • Eventueel resultaten Rx, MRI of andere onderzoeken
  • Bij een arbeidsongeval de nodige gegevens van de verzekeringsinstelling

Hoe een afspraak maken - annuleren?

Om voldoende tijd voor u vrij te maken en te voorkomen dat u moet wachten, vragen wij u voor elke behandeling een afspraak te maken. Dat kan op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 8u30 tot 16u30 op het nummer: 03/345.34.65.

Gelieve steeds te melden indien u reeds behandelingen heeft gehad bij een collega kinesitherapeut. Dit is belangrijk voor de administratie en voor uw terugbetaling.

Indien een gemaakte afspraak wegens omstandigheden niet kan doorgaan, dient u deze 24 uur op voorhand telefonisch te annuleren. Enkel wanneer wij niet telefonisch bereikbaar zijn, mag u een bericht achter laten op het antwoordapparaat. Zo niet, zijn wij genoodzaakt de gereserveerde tijd in rekening te brengen.

Betaling

Betalingen gebeuren met bankcontact na elke behandeling/consult of na een reeks behandelingen. 

Bij nalatigheid van betaling zijn we verplicht de betaling te vorderen via gerechtelijke weg. Alle kosten zijn in dat geval voor de wanbetaler.

Huisbezoeken

Deze dienstverlening wordt enkel aangeboden in geval van bedlegerigheid, immobiliteit en voor de opstart van een  post-operatieve revalidatie. Van zodra u mobiel genoeg bent, behandelen wij u graag verder in onze praktijk, waar de revalidatiemogelijkheden uitgebreider zijn.

Huisreglement

Kom op tijd.

Dan kan uw behandeling accuraat gebeuren en verschuift u de afspraak van de patiĆ«nten die na u komen niet.

Hou het net.

Gelieve er rekening mee te houden dat u de praktijk met propere schoenen betreedt. Voor uw en onze hygiƫne, verzoeken wij een een handdoek mee te brengen indien u de sporttoestellen gebruikt. Laat de kleedkamer en het toilet netjes achter. Gebruik de vuilbakjes.

Respect voor het materiaal.

Laat u begeleiden bij het gebruik van de sporttoestellen. Behandel het materiaal - meulibair - sporttoestellen met het nodige respect.

Veelgestelde vragen

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x